نحوه پرداخت پیش پرداخت چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۴ #15425118

سلام وقت بخیر
برای پرداخت بدهی سوال داشتم . بدهکار ۳۱۰ میلیون باید بپردازد طبق رای دادگاه در تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۶ تعیین شده ۵۰ درصد بدهی بطور یکجا و مابقی ماهی سه میلیون تومان تا تسویه کامل پرداخت شود. ولی بدهکار تا الان که مرداد ۹۹ هست هیچ مبلغی پرداخت نکرده و در حال حاضر در زندان است. اگر بخواهد بدهی را پرداخت کند چقدر باید بپردازد؟ پیش پرداخت را بپردازد آزاد میشود؟ یا باید پیش پرداخت با سود تاخیری را بپردازد؟ و یه سوال دیگر اینکه الان با تاخیر تادیه اصل بدهی چقدر شده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام پیش پرداخت راهمزمان باتنظیم قرارداد طرف متعهد پرداخت میکند ومیزان ومبلغ پیش پرداخت توافقی است.

با سلام
مبلغ پیش پرداخت تعیین شده توسط قاضی و اقساط تعیین شده را باید بپردازد و در ضمن میتواند دادخواست تعدیل یعنی مبلغ اقساط را کمتر و مدت پرداخت را بیشتر کند

با سلام
بدهکار بایستی مبلغ پیش پرداخت را به همراه اقساط معوقه پرداخت نماید
و نیز میتواند دادخوایت تعدیل بر اقساط ارایه نماید

سلام. بدهکار تا زمانی که پیش پرداخت و اقساط را پرداخت نکرده در زندان می ماند. اجرای احکام براتون محاسبه خواهند کرد.

پرداخت مبلغ قطعی شده در رای و اقساط معوقه را باید بپردازد. جهت اقساط می تواند درخواست تعدیل داشت.

سلام باید پیش پرداخت به همراه اقساط سررسید شده را بپردازد.

پیش پرداخت تعیین شده توسط دادگاه مضافا اینکه می تواند دادخواست تعدیل تقدیم کند