میتوان کارت معافیت پزشکی رو ابطال کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۳۴۱ #15418188

با سلام.
اگر شخصی که در خدمت سربازی معافیت دائم پزشکی با بیماری اعصاب و روان از نوع اختلال خلقی معاف شده بخواهد از شورای عالی پزشکی کارت معافیت پزشکی خود رو ابطال کند به فرض بعد از معاینات پزشکی کارت معافیت پزشکی توسط شورای عالی پزشکی ابطال شود و فرد در حین خدمت سربازی نیز دچار مشکلات قبلی بشود و نتواند خدمت سربازی رو انجام بدهد و اعصابش نکشد و مشکلات روحی ایجاد شود ایا دوباره برای معافیت پزشکی اعصاب و روان نیز باید از نو مراحل معافیت پزشکی رو طی کند و معافیت بگیرد؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ابطال دوبازه باید دوباره کمسیون پزشکی نظر خود را اعلام نمایید و همه مراه از ابتدا انجام گیرد

با سلام
اگر معافیت پزشکی فرد ابطال شده باشد و دوباره فرد دچار اختلالات گردد بایستی دوباره به کمیسیون پزشکی معرفی و روال کار دوباره انجام گیرد