چطور میتونم شناسنامه رو به تاریخ تولد فروردین ۱۴۰۰ بگیرم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۱,۶۰۲ #15395755

با سلام
فرزندم در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ متولد شده و گواهی ولادت بیمارستان هم به همین تاریخ صادر شده. میخوام برای اخذ شناسنامه اقدام کنم

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اداره ثبت طبق گواهی بیمارستان اقدام می کند

با سلام مطابق با گواهی بیمارستان ثبت می گردد

نمی توانید چنین اقدامی نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نمی توانید تاریخ ولادت را تغییر دهید

درود.تاریخ تولد شناسنامه همان تاریخ مقرر در گواهی ولادت میباشد.

با درود..
در اینخصوص اساسا سـند سجلی بر اساس گواهی ولادت و بتاریخ تولد صادر می شود و از نظر قانونی خلاف این میسر نمی باشد.. چرا که گواهی تولد یک سند رسمی تلقی گردیده و امکان تغییر در مندجات آن غیرممکن می باشد..

درود
روز ولادت فرزند در شناسنامه قید میشود و نمی توان خلاف قانون عمل کرد