چطور بی گناهی خود را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۵ #15394124

سلام
پسرم من ۱۴ ساله است و در دو سال گذشته زمانی که ۱۲ سال بود که در کوچه با یکی از هم بازی های خود یک دعوا کوچک می کند و از خود دفاع می کند پس از ان خانواد آن پسر ادعا می کنن که پسر شما پسر ما را با چاقو مجروح کرد و کلی اتحام های بیخود زده و رفتن شکایت کردن و قاضی هم بدون حضور ما مبلغ ۸ میلیون جریمه یا دیه برای من که پدرش هستم زده سپس من درخواست تجدید نظر کردم و دادگاه رفتم اما قاضی اجازه دفاع به ما نداد و فقط از پسرم پرسید که زدیش یا نه پسرم هم گفت بله
حال برای من یک احضاریه اماده که نوشته جهت اخرین دفاع طی ۱۰ روز حضور پیدا کنید
و در توضیحات نوشته دعوی ------------- و--------------- و مجتمع قضایی -----------
شعب دادسرا- معاون دادستان به طرفیت -------------- مبنی بر ضرب و جرح عمدی

خواهش میکنم کمکم کنید چطور بی گناهی فرزندم را اثبات کنم چون من به سختی خانواده خودم را نان می دهم و کارگر فصلی هستم ممنون از شما

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از شاهدین اون اتفاق کمک بگیرید تا بتوانید اثبات کنید در دفاع از خود اقدام کرده

اگر دلایلی دارید باید جهت آخرین دفاع ارائه دهید

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات و بررسی اوضاع و احوال پرونده است.

باسلام بایستی شرایط و پرونده شما مطالعه و پیگیری گردد با این طرح سوال پاسخی دریافت نخواهید کرد.

موضوع به لحاظ تخصصی بودن بهتر است با وکیل مشورت شود