آیا کسی میتونه با اون سند دفترچه ایی که دزدیده کاری انجام بده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #15390042

با سلام سند ملکی بنده در اداره ثبت گم شد ولی بعد از چمد مدت سند تک برگی خودم رو گرفتم اما سند دفترچه ایم در اداره ثبت گم شده ایا کسی میتونه با اون سند دفترچه ایی که دزدیده کاری انجام بده تروخدا کمک کنید خیلی ناراحتم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند با وجود سن تک برگ مشکلی پیش نخواهد امد اما در صورت لزوم میتوانید از اداره ثبت برگه ای اخذ و در ان قید شود سند دفترچه ای متعلق به ملک با شماره ثبتی فلان فاقد اعتبار قانونی میباشد .

سلام خیر. سند تک برگی که در اختیار شماست دلیل بر مالکیت است

با توجه به اینکه سند تک برگی برای شما صادر شده است شما به عنوان مالک ملک مزبور شناخته خواهید شد لذا از این حیث هیچ مشکلی برای احراز مالکیت شما وجود ندارد