آیا میتوان طلاهای خریداری شده بجای پیش پرداخت مهریه، در نظر گرفته شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۹ #15386197

با سلام
زوج هستم، من مقداری طلا در طول زندگی مشترک برای همسرم گرفته ام البته فاکتورها بنام همسرمه ولی پرینت حسابمو دارم که من کارت کشیدم.
حال میتوانم در دادگاه مهریه اعلام کنم که پیش پرداخت مهریه رو همون طلاها رو حساب کنن؟
کپی فاکتورهارو هم دارم و حتی از خانمم طی صورتجلسه ای امضا گرفته ام که این طلاها تا تعیین تکلیف پیش ایشون میمونه.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید اعلام نمایید بشرطی که زوجه این موضوع که طلاها متعلق به شماست را بپذیرد .

سلام خیر امکان ندارد . فقط می توانید مطالبه قیمت فاکتور ها را نمایید و بعد از صدور حکم تهاتر کنید.

باسلام
چنانچه طلاها بعنوان امانت نزد همسرتان میباشد درصورت توافق با یکدیگر میتوان آنرا بعنوان بعنوان پیش پرداخت منظور کرد
درغیراینصورت شما باید نسبت به استرداد طلاها جداگانه اقدام نمایید