از چه طریقی باید متوجه شد که ملک به زودی مصادره نمی شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۲ #15340697

با سلام و احترام
برای اینکه قبل خرید ملک سند داری که فروشنده شتاب در فروش دارد، متوجه شویم فروشنده بدهکار مالیاتی نیست که ملکش مصادره شده از چه طریقی باید متوجه شد که ملک به زودی مصادره نمی شود؟ایا ارگانی هست که بشود استعلام کرد؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین موردی امکان ندارد، تا زمانیکه مصادره نشود قابل استعلام نیست، بهترین راهکار اینست که به محضر مراجعه کنید استعلامات شهرداری ودارایی را انجام دهید و سپس با پرداخت کل ثمن معامله سند قطعی انتقال یابد.

با سلام
اگر ملکی دارای موانع قانونی برای انتقال و نیز توقیفی داشته باشد میتوان از طریق اداره ثبت احوال محل وقوع آن ملک اقدام به کسب اطلاع نمود

با سلام
صرفا اگر سند توقیف یا بازداشت باشد، قابل استعلام است وگرنه آنچه که شما می خواهید، امکان پذیر نیست...
شما بهتر است معامله تان را با شروط محکم و تعیین وجه التزام بابت تاخیر در انتقال سند رسمی، منعقد نمایید. پرداخت بخش قابل توجهی از ثمن معامله را منوط به انتقال قطعی سند، نمایید...

با سلام
اگر بتوانید از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک استعلام بگیرید.مشخص میشود که ملک در توقیف است یا خیر.

سلام
از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک استعلام بگیرید