شخص میخواهد خانه را از من به صورت قولنامه ای بخرد و خودش انحصار وراثت را انجام دهد، آیا قانونی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۱ #15339151

من خانه ای دارم که به علت فوت صاحب اول وارد پروسه انحصار وراثت شده الان یه نفر پیدا شده که میگه یا مسئولیت خودش میخواد خونه رو قول نامه ای از من بخره و خودش کار انحصار وراثتشو انجام میده من اینکارو بکنم یا برام مسیولیت داره و شر میشه و طرف میتونه بعدا اگه کارش جایی گیر کرد سواستفاده کنه و منو دادگاهی کنه یا نه؟
منو راهنمایی کنید که چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پروسه انحصار وراثت یک ماه بیشتر طول نمی کشد اگر وارد این پروسه شده ترجیحا صبر کنید گواهی مزبور به دست تان برسد

این اقدام شما به صلاح نیست و موافقت نکنید

با سلام
انحصار وراثت از سوی وراث یا وکلای همه آنها قابل انجام است و قبل از اخذ آن فروش ملک بدون رعایت حقوق سایر وراث قانونی نخواهد بود حتی ممکن است ایجاد مشکل نماید

سلام
فروش چنین ملکی باید با رعایت حقوق همه وراث و پس از انجام پروسه قانونی مانند اخذ انحصار ورثه و... انجام شود در غیر اینصورت ممکن است در آینده دچار مشکل شوید

بنظرم در آینده باعث مشکل میشود

با سلام معمول این است که انحصار وراثت از سوی وراث قانونی متوفی انجام میشود. و قبل از اخذ گواهی یاد شده فروش ملک بدون رعایت حقوق سایر وراث قانونی نخواهد بود.