ایشون میتونسته به جرم مزاحمت از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۲ #15336854

من سه سال پیش برای یه پیمانکاره کار میکردم و حقوقمو داد تا دو ماه اخر که نه تنها حقوقمو نداد بلکه بیمه ام رو هم پرداخت نکردو و اینکه قرارداد کاری هم بام نبسته بود. بعد از مدتی چند بار بش پیام دادم که چرا پولمو نمیدی و اگه ندی میرم ازت شکایت میکنم. که اونم برگشت گفت من به جرم مزاحمت میرم ازت شکایت میکنم. حالا خواستم بدونم اصلا ایشون میتونسته به جرم مزاحمت از من شکایت کنه یا خیر. من حقیقت استرس گرفتم از اون موقع. و اینکه الان یک سال از این قضیه میگذره. و اینکه هنوز استرس دارم نکنه از من شکایت کنه یا کرده باشه و من ندونم و اینکه اگه ازم شکایت کرده باشه و من نفهمیده باشم الان ممنوع الخروج شدم هزار تا فکر و خیال دیگه. خواستم راهنماییم کنید لطفا.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مزاحمت و عمل مجرمانه ای محرز نمیباشد

با سلام و احترام
با نظر به بیانات شما هیچگونه عمل مجرمانه ای در مسئله به نظر نمیرسد(مگر اقدام شما از حالت طبیعی خارج شده باشد) و طرف مقابل شما عمدا یا سهوا(از روی عدم آگاهی) خواسته حضرت عالی را بترساند لذا خاطر خود را مقشوش نفرمایید.(گذشت یک سال از واقعه اماره مثبت ادعا اینجانب است)
موید باشید

خیر مزاحمت نیست ضمنا در اداره کار محل کارگاه از ایشان شکایت کنید و با واریزی ها رابطه کارگر و کارفرمایی را اثبات کنید.

سلام،اگرایشون ازشماشکایتی کرده باشه تااین مدت حتما مشخص میشد،حال میتونیدبه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید تاخیالتان راحت شود،وامابرای گرفتن طلب،شمااظهارنامه ایی به ایشان ارسال ودرآن طلب خودرا درخواست نمایید،بعدازآن میتوانیدباداشتن شاهد واین اظهارنامه شکایتی ازایشان انجام دهیدبرای وصول طلبتان