بخوام جرم این خانوم رو ثابت کنم خودم هم بخاطر فیلم گرفتن از جلسات خودم مجرم شناخته میشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۸ #15334978

سلام وقتتون بخیر
پسری ۲۱ ساله هستم و به مدت ۵ ماه توی مرکز مشاوره با روانشناس خانم جلسه داشتم و از جلسات درمانم بدون اینکه ایشون خبری داشته باشه فیلمبرداری انجام می‌دادم تا بعد از جلسات بتونم حرفای روانشناسم رو بازبینی و تحلیل کنم و از نظام روانشناسی هم سوال کردم گفتن که ایرادی نداره و حق هرمراجعی هست که بخواد از جلسات درمانش فیلم داشته باشه. خلاصه توی جلسات درمان ایشون رفتارهای غیرحرفه ای و خارج از شئونات اخلاقی مثل بغل کردن من انجام دادن و از همه ی رفتارهای ایشون فیلم دارم و ازشون به بهزیستی که مجوز مرکز رو دادن و نظام روانشناسی شکایت کردم و فیلم رو هم ضمیمه شکایت کردم و الان ایشون یه شکایت جدا تنظیم کرده که من بدون اجازه از ایشون فیلم گرفتم
از جلسات درمان خودم فیلمبرداری کردم و استراق سمع شخص دیگه ای رو نکردم و بیشتر حریم خصوصی خودم بود و توی جلسات از مسائل شخصی خودم صحبت می‌کردم و ایشون سواستفاده کردن و این اتفاق ها افتاد
الان یعنی من که بخوام جرم این خانوم رو ثابت کنم خودم هم بخاطر فیلم گرفتن از جلسات خودم مجرم شناخته میشم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر ایشان رضایت ای در این خصوص نداشته جرم محسوب می گردد

سلام درمحیط کار ایشان شما اجازه انجام اینکار را نداشتید و البته کارایشان هم ناصحیح بنظربنده از شکایت خودتان صرفنظرکنید

با سلام
اگر بدون رضایت ایشان بوده جرم محسوب خواهد شد .و اقدام ایشان در صورت شکایت قانونی هست .

باسلام
متاسفانه شما در حریم شخصی ایشان وبدون اذن ایشان فیلم گرفتید.
بنظرم بهتر است هرچه سریعتر هردو از شکایت خود صرف نظر کنید‌

با سلام مطب محل کار و حریم خصوصی ایشان محسوب شده و برای ضبط مشاوره قطعا نیاز به اجازه ایشان داشتید

با سلام
شما حتما باید از روانشناستون برای فیلم گرفتن اجاره می گرفتین به نظر بنده شکایت ایشان درست هست