آیا می توانم به عنوان فروش مال غیر از هیئت مدیره مجتمع شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۶ #15329804

با سلام
مجتمع کشت و صنعت ده سال پیش زمینی را به بنده فروخته ، حال که می خواهم بر روی زمین ، کشت انجام دهم به دلیل اینکه این زمین جزء اراضی سازمان زمین شهری می باشد ، سازمان اجازه این کار را به بنده نمی دهد
آیا می توانم به عنوان فروش مال غیر از هیئت مدیره مجتمع کشت و صنعت شکایت کنم تا شاید تحت فشار قرار گیرند و یک زمین جایگزین دیگر به من بدهند
زیرا اگر درخواست ثمن معامله را بدهم با توجه به رشد زمین در این چند سال نسبت به تورم خیلی ضرر می کنم

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید معامله رافسخ کنید

سلام چنانچه با علم ب این موضوع ک زمین جزو اراضی سازمان زمین شهری ست و قابل انتفاع نیست اقدام‌بفروش نموده باشند میتوانید شکایت نمایید

امکان فسخ معامله وجود دارد.

باسلام
می توانید معامله رافسخ نمایید.

درود امکان فسخ معامله برای شما وجود دارد.

درود
امکان فسخ معامله برای شما وجود دارد.

باسلام
بحث صرفا جنبه حقوقی داره و کیفری نیست. بهتره در خصوص فسخ یا ابطال اقدامات بعدی آنها اقدام کنید