آیا این خانه متعلق به ما میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۱ #15320920

باسلام
ما خانه ای خریداری کردیم که مبلغ ۱۳۰ میلیون ان بصورت وام بنیاد قرار بود پرداحت کنیم. کارهای وام را انجام دادیم تا مرحله دفترخانه که رسید اعلام کردن خانه توقیف هست. پیگیری که کردیم مشخص شد خانم مهریه اش رو به اجرا گذاشته و این خانه هم با اموال دیگر اقا توقیف شده. با توجه به اینکه تاریخ قرارداد ما ۸ بهمن ۹۸ بوده و تاریخ شکایت خانم ۱۱ بهمن ۹۸ بوده میخواستم بپرسم که ایا این خانه متعلق به ما میباشد یا خیر. و اگر متعلق به ما هست به چه صورت باید از توقیفی خارج شود که بقیه کارهای وام و سند بنام را انجام بدیم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و دردادگاهی که دستور توقیف داده است ثابت کنید خانه را قبل از توقیف محکوم له از همسرایشان خریداری کرده اید

با سلام و احترام
با مبایعه نامه خرید و مدارکی که دارید به توقیف آن اعتراض کنید