اگر در مدت زمان مشخص درخواست اجرا نکنه چی میشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۷۸ #15312962

با سلام
بنده در پرونده کیفری محکوم به پرداخت دیه شدم که بعداز قطعی شدن رای پرونده به اجرای احکام رفت و متاسفانه با اعسار هم موافقت نشد. حالا با گذشت ۳ ماه از صدور احضاریه متوجه شدم که شاکی هنوز تقاضای اجرای حکم نداده. سوال من این هست که شاکی تا چه زمانی برای اجرای حکم فرصت داره

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت دیه براساس قیمت روز است پس بهتره هرچه زودتر پرداخت بشه تا به سال آینده وافزایش احتمالی دیگه محاسبه نگردد(پرداخت دیه براساس نوع دیه مهلت پرداخت دارد)

باسلام و درود از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید.

در پرونده های کیفری اجرائیه صادر نمی گرددلذا حضوری جهت پرداخت پیگیری نمایید.

جهت پرداخت دیه به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید.

بمنظور اینکه شما بیشتر متضرر نشوید.باجرای احکام کیفری مراجعه کنید.

پرونده به اجرای احکام ارسال می شود نیاز به صدور اجراییه نیست.

با سلام
در پرونده های کیفری اجرائیه صادر نمی شود. همین که از اجرای احکام برای شما احضاریه صادر شده یعنی پرونده در حال اجرای حکم است. پرداخت دیه تا ابد بر ذمه شماست. ضمنا چون درخواست اعسار شما رد شده در معرض جلب نیز هستید.