آیا بنده با ارائه مستندات زیر نمیتوانم بدون اینکه کارفرمایم بیمه را به کد دفتر مرکزی رد کند از دیوان رای به دریافت بیمه بیکاری بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴ #15273915

بنده در دفتر مرکزی شرکت مهندسین مشاوری مشغول به کار بوده ام. کارفرمایم در سال های ۹۶ و ۹۷ نام بنده را در لیست بیمه شرکت دیگری (یک شرکت پیمانکار عمرانی) رد کرده است. در سال ۹۷ بنده درخواست بیمه بیکاری داشته ام و به علت اینکه بیمه از کد یک پیمانکار رد شده است درخواست بیمه بیکاری بنده "رد درخواست" شد. (شایان ذکر است کارفمایم در سال ۹۶ و ۹۷ هیچ زیر کد پیمانی برای بیمه نداشته است) همچنین این شرکت پیمانکاری که نام من را در لیست بیمه آن رد کرده اند با کارفرمای بنده نیز آشنای نزدیک بوده اند. بنده به اداره کار شکایت کرده و حکم مبنی بر اجرای ماده ۱۴۸ قانون کار گرفته و حکم به نام شرکت صادر شده و کارفرمایم به پرداخت بیمه محکوم شده است. جهت اجرای حکم به بیمه مراجعه کردم و بیمه چون کد کارگاه فعالی در سال ۹۷ از کارفرمایم در سیستم خود نیافت پس از ارسال بازرس به محل، اعلام کرد که شرکت کارفرمای شما در محل نیست و ظاهرا مفقود الاثر شده است و نامه ای به فرستنده اداره بیمه و به گیرنده نام شخص بنده به من داده است که در آن قید شده به استناد گزارش بازرس بیمه، امکان اجرای ماده ۱۴۸ درخواست شده در حکم قطعی اداره کار وجود ندارد!
با توجه به اینکه کارفرمایم مفقود الاثر شده و پیداکردن او جهت واریز کزدن بیمه بنده به نام دفتر مرکزی بسیار زمانبر خواهد بود، آیا به استناد قانون تفسیر شمول ماده (۳۶) قانون تامین اجتماعی مصوب ۱۸/۱۱/۱۳۹۰ و تاید مورخ ۳/۱۲/۱۳۹۰ شورای محترم نگهبان، مفاد ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی به معنای برخورداری بیمه شده از تمامی خدمات مورد تعهد و مسئولیت سازمان تامین اجتماعی از جمله بیمه بیکاری نیست؟ و آیا بنده با ارائه مستندات زیر نمیتوانم بدون اینکه کارفرمایم بیمه را به کد دفتر مرکزی رد کند از دیوان رای به دریافت بیمه بیکاری بگیرم؟
۱- رای قطعی شده ماده ۱۴۸ قانون کار را دارم.
۲- درخواست اولیه بیمه بیکاری را به موقع به اداره کار ارائه داده ام (زیر ۳۰ روز).
۳- مبلغ سه ماه آخر پرداخت بیمه بنده جهت محاسبه مقدار بیمه بیکاری در لیست بیمه سازمان تامین اجتماعی موجود میباشد. (همان بیمه ای که کارفرما برایم رد کرده منتها اشتباها به کد پیمانکاری رد کرده است)

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز رای دیوان عدالت اداری در خصوص برخورداری از مقرری بیمه بیکاری (۱۰۸۰)‌نقل از شماره ۱۶۰۶۶ـ۱۳۷۹.۲.۶ روزنامه رسمی ‌شماره هـ ۱۴۷.۷۷. ۱۳۷۹.۱.۲۳ را مطالعه فرمایید .
طبق اوراق میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید .