ایا قصور و کوتاهی دادیاری رو به معاون دادستانی کتبا اعلام بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۹۱ #15255133

اینجانب برعلیه شخصی شکایت کیفری کرده بودم و دادیاری اینگونه رای صادر کرده است:
درخصوص شکایت شاکی اقای....بر علیه اقای....دایر بر فحاشی و توهین و افترا با توجه به محتویات پرونده ومندرجات ان ونظربه استماع اظهارات شاکی بصورت مبسوط در پرونده وملاحظه اظهارات گواه وتحقیقات محلی انجام شده وبازبینی وصورتجلسه فیلم اخذشده النهایه به لحاظ عدم کفایت ادله وعدم قناعت وجدانی وحاکمیت اصل برائت و اصل ۳۷ قانون اساسی مستندا به ماده ۲۶۵ قانون ائین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد.
باتوجه به مهلت ۱۰روز بابت اعتراض به قرار نهایی دادیاری که بنده اعتراض کردم که پرونده به دادگاه کیفری ارسال بشه.عرضم به خدمت وکلا که دادیاری با وقاحت تمام بدون احضار متهم به شعبه دادیاری قرار نهایی منع تعقیب متهم رو صادر کرده است. بنده پرونده رو مطالعه کردم و در اون اظهارات بنده به عنوان شاکی و سایر مدارک و مستنداتی بود که بنده داده بودم و همه چی بود الا به جزء اظهارات متهم که به دادیاری احضار نشده بود شاکی رو احضار میکنن اما متهم رو خیر این کجای قانون دادگستری است.ایا دادیاری از وظایفش قصور و کوتاهی نکرده است ایا بهتر نیست این موضوع روکتبا به معاون دادستانی اعلام کنم که دادیاری قصوروکوتاهی کرده است؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به قرار منع تعقیب ظرف ۱۰ روز به دادگاه اعتراض بکنید.طبق قانون دادیار یا بازپرس زمانی متهم را احضار می‌کند که در پرونده دلیل کافی بر توجه اتهام به وی وجود داشته باشد در مجموع چنانچه دلیل کافی بر ارتکاب جرم یا توجه اتهام به متهم وجود نداشته باشدبدون احضار متهم نیز دادیار میتواند قرار منع تعقیب صادر نماید.

بادرودوسلام قصور صورت نگرفته.

می توانید شکایت خود را به سرپرست مجتمع اطلاع دهید

درود با توجه به اینکه به نظر نمیرسد قصوری صورت گرفته است اما شما میتونید پیگیری کنید

با سلام
به نظر قصوری صورت نگرفته است

سلام
تخلفی متصور نمی باشد

باسلام به نظر تخلفی صورت نگرفته در وقت مقرر به قرار صادره اعتراض نمایید.