در صورت خرید خودروی جدید، در زمان رسیدگی و مطالبه مهریه از جانب زوجه، آیا توقیف خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۳ #15249964

با درود و احترام
خودرو اینجانب به دلیل قرار تامین مهریه، دو سال پیش توقیف سندی و فیزیکی شده است، اگر در این مقطع به دلیل نیاز، خودرو جدیدی خریداری نمایم، با توجه به این که در نامه ارسالی از دادگاه به راهور ناجا ذکر می گردد که کلیه خودروهایی که به نام زوج هست توقیف شوند،
آیا این خودرو خریداری شده به صورت اتوماتیک توقیف می شود یا خیر؟
با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسرتان ازخرید ماشین جدید مطلع شود .‌می تواند آن‌را توقیف کند

دادگاه در تمام دعوای خصوصی فقط با در خواست وتقاضا اقدام به عملی میکند پس به در خواست همسرتون امکان پذیره

با سلام
برای توقیف خودرو همسرتان باید مجدد درخواست توقیف آنرا نمایند

به در خواست همسرتان مبنی بر استعلام از پلیس راهور یا معرفی ماشین مذکور توقیف خواهد شد

با سلام ووقت بخیر
همسر شما مجدد باید برای توقیف خودروتون از پلیس راهور استعلام بگیرد ودرصورت بودن خودروی جدید میتواند برای توقیفش اقدام کند .