در حالی که من سامانه ثنا دارم هیچ ابلاغیه ای ثبت نشده؛ آیا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۴ #15247489

با سلام من با دوستم تو ابان ۹۸ به مشکلی مالی خوردم که یه سری اتهامات به من وارد کرد از اونجایی که مدرکی نداره با حدس و گمان پیش میره ولی یه اشنایی تو پلیس فتا داره که خودش گفت پیگیری میکنه الان ۵ ماه گذشته با من تماس گرفتن که به پلیس فتا مراجعه کن چند تا سوال داریم ازتون شکایت شده در حالی که من سامانه ثنا دارم هیچ ابلاغیه ای ثبت نشده ایا باید مراجعه کنم یا بی اعتنا باشم؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یا باید مراجعه کنم یا بی اعتنا باشم؟؟ نیاز به مراجعه حضوری نیست
برای مشاهده ابلاغ الکترونیک می‌توانید به سامانه مراجعه کنید.که مشاهده یا عدم مشاهده توسط فرد نیز توسط سامانه ثبت می‌شود.
، در حال حاضر تمامی امور مربوط به ابلاغ اوراق قضایی دادگاه ، صرفا از طریق سامانه ابلاغ الکترونیکی تحت عنوان " سامانه ثنا " صورت می پذیرد

با همراهی یکی از وکلا مراجعه کنید

با سلام
آنچه در سامانه ثنا درج میشود معمولا ابلاغیه ها و شکایت‌هایی که از سوی دادگاه ارسال میشود .درمورد آگاهی و پلیس فتا معمولا به صورت تماس تلفنی و از طریق خود سازمان مربوطه اطلاع رسانی صورت می‌گیرد

با سلام
در سامانه ثنا بیشتر شکایات و ابلاغیه هایی که از سوی دادگاه و دادسرا ارسال میشود برای فرد ابلاغ میگردد اما برای دعوت به آگاهی و پلیس فتا و نیز کلانتری ها بعنوان مطلع یا هر دلیل دیگری از طریق خود سازمان و نهاد انجام میگیرد نه سامانه ثنا .