از کی شکایت کنیم؛ از برادر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۵ #15236192

با سلام
خانه اوقافی از پدر بنده برای ۹ نفر از وارثین در حدود ۲۲ سال پیش به ارث رسیده که قولنامه ای بود.در سال ۹۶ کلیه وراث بجهت گرفتن سند ملک در اداره اوقاف امضا زدیم که سند به نام مادرمان شود.که بعد از مدتی پشیمان شده و دو نفر از وراث یکسال بعد یعنی سال ۹۷ رفتیم طی نامه ای کتبی امضای خود را پس گرفتیم مبنی بر عدم انتقال سند به نام مادر .لازم به ذکر هست تا این لحظه (پس گرفتن امضا) هیچ کار اداری و پرداخت پذیره و هزینه های اوقاف انجام نشده .و خود اوقاف هم روی درخواست پس گرفتن ما نوشت که انتقالی صورت نگیرد .حال در سال ۹۹ اوقاف ملک مذکور رو به نام مادر زده و بلافاصله مادر هم ملک را به نام یکی از برادران زده است پس از اعتراض ما به اوقاف و بررسی پرونده اوقاف متوجه اشتباه خود شده که چون ما امضای خود را مبنی بر انتقال سند به نام مادر قیل از پرداختن مبلغ پذیره پس گرفته ایم نبایست انتقالی صورت می گرفت لطفا راهنمایی بفرمایید
لطفا راهنمایی بفرمایید .با تشکر

مشاوره حقوقی وقف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اداره اوقاف و برادر را خوانده قرار دهید.

در دادخواست اداره اوقاف و برادر خود را به عنوان خواندگان دعوی قرار دهید.

با سلام
شما میتوانید بر علیه اوقاف اقامه دعوی نمایید
زیرا انتقال سند بنام برادر قانونی بوده و این اشتباه از طرف اوقاف بوده است

با سلام
با توجه به اظهارات شما طرف دعوی شما با توجه به آخرین انتقال برادر شماست و باید درخواست ابطال سند رو بدید