‌آیا دادگاه ‌حکم ‌طلاق ‌رو برای زن‌ صادر میکنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۱۳ #15220125

سلام ‌‌ببخشید
میخواستم ‌بدونم ‌اگر مرد توانایی ‌جنسی ‌نداشته ‌باشد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با نظر پزشکی قانونی میشه

این مورد مشمول ماده ۱۱۲۲ قانون مدنی، بند دوم (عنن) است.
عنن از عیوبی است که موجب حق فسخ نکاح برای زن خواهد بود.
خاطرنشان میشود که عنن میبایست حدوث آن اثبات شود و با اثبات آن مرد حتی یکبار هم قادر به انجام عمل زناشویی نباشد.
حدوث عنن بعد از عقد نیز طبق ماده ۱۱۲۵ از موارد فسخ به شمار میرود.

سلام.بله. با ارجاع به پزشکی قانونی و تایید این موضوع و صلاحدید دادگاه

در صورت اثبات بلی حکم طلاق صادر میشود

با سلام
بله
اگر گواهی پزشکی قانونی این امر را ثابت نماید دادگاه حکم طلاق را به نفع زوجه صادر میکند

سلام
در صورت صلاحدید قاضی اقدام به ارجاع به پزشکی قانونی جهت معاینه مینماید چنانچه عدم توانایی جنسی محرز شود حکم طلاق صادر میشود