با این توضیح شکایت دال بر رابطه نامشروع دادم؛ ایشان ملزم به تمکین نیستن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۵ #15211766

برای امر ازدواج از شهر خودم به محل تولد همسرم امدم قرار و شرطمان بود که برای اسکان از منزل شخصی ایشان استفاده کنیم.اکنون هرچه داشتم و نداستم تبدیل به سرمایه گروم.مغازه کارواش دایر کروم والان ۵ ماه با هم قهریم و او در خانه خودش. و من آواره.. با وجودی که نفقه هم میگیرد. ولی تمکین و ارتباطی با من ندارند. و اصرار به طلاق دارند که انهم مشخص شد که پای شوهر سابقش درمیان است.
اگر اری،! بفرماید چطور و چگونه وادار به ارتباز و تمیکن کنم تا زمان تهیه مسکن!

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.میتوانید‌ دادخواست تمکین مطرح کنید.اما در این صورت شما باید خانه ای برای اسکان خود و زوجه فراهم کنید.
۲.در خصوص رابطه نامشروع نیاز به‌ادله اثبات این اتهام دارید.تا بتوانید آن را در مراجع قضایی اثبات کنید.

مسکن زوج تهیه و دادخواست تمکین بدهد

سلام و ارادت
تهیه مسکن و اثاث البیت به عهده زوج است . شما بایستی ابتدا دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید و برای تهیه مسکن و لوازم اقدام نمایید . در غیر اینصورت نمیتوانید ایشان را الزام به تمکین نمایید .

با سلام
ابتداعا با ارسال اظهارنامه به زوجه و در صورت عدم همکاری با تنظیم دادخواستی مبنی بر الزام به تمکین بر علیه زوجه و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقامه دعوی نمایید .

در دفتر خدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین تهیه کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنیددر صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید.البته توجه داشته باشیدتهیه مسکن جز وظایف شماست

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.( توجه داشته باشید که باید مسکن تهیه کنید )
در صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید