اگه من به دادگاه درخواست قسط بندی مهریه بدم قبول میکنه یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۷ #15206656

سلام
حاجی آقا من در کارخونه کار میکنم و حقوقم ماهی ۲ میلیون میشه.
و اگر قبول کنه چقدر پیش قسط قبول میکنه و چقدر سکه در ماه
در ضمن مهریه همسر من چیزی حدود ۱۲۴ تا سکه میشه.
باتشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پذیرش درخواست اعسار و موافقت با تقسیط و تعیین میزان اقساط همگی در زمره اختیارات قاضی بوده و پیش بینی نتیجه هریک از این موارد به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد .

سلام
در مورد اعسار واقعا نمی توان نظر قطعی داد تمام این موارد به نظر دادگاه بستگی دارد
ولی معمولا در چنین مواردی ممکن است حدود ۵ سکه را بگویند شما به عنوان پیش قسط بپردازید و بقیه را با توجه به وضعیت مالی شما اگر فقط درآمدتان همین دو میلیون باشد ممکن است هر شش ماه یک سکه برایتان تعیین کنند و اگر اموال دیگری هم داشته باشید یا منبع درآمد دیگری نیز داشته باشید اقساط بیشتر می گردد

بله ولی شما ابتدا باید دادخواست اعسار بدهید واثبات کنید که توان پرداخت یکجا ندارید وحکم اعساراز پرداخت مهریه را بگیرید در این صورت مهریه شما تقسیط میشود وپیش پرداخت مشخص نمیشود بسته به وضع مالی شما دادگاه تعیین میکند