آیا میشه بندی اضافه کرد که بهم فرصت بده یا به محض اینکه چک برگشت بخوره معامله قانونا فسخ میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۸ #15199067

سلام
یه آپارتمان دارم میخرم پولم کم هست یه بخشی از مبلغ رو دارم چک میدم برای اول اسفند ولی بانک بهم گفته احتمالا ۲۰اسفند وام رو بهم میدن ولی صاحب ملک میخاد تو قراداد بنویسه در صورت عدم وصول چک معامله فسخ شود منم نمیخوام این واحد آپارتمان رو از دست بدم تو این وضعیت
آیا میشه بندی اضافه کرد که بهم فرصت بده یا به محض اینکه چک برگشت بخوره معامله قانونا فسخ میشه

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت قید این بند قرارداد قابل فسخ می باشد و تنها راه گرفتن مهلت و قید آن در قولنامه می باشد

با سلام می بایست یا تاریخ پرداخت را به بعد از بیستم اسفند موکول کرد یا اینکه اعمال حق فسخ مالک موکول به اخطار قبلی به خریدار و اعطای فرصت مثلا بیست روزه به وی جهت پرداخت ثمن شود.

با سلام
هر توافقی که خالف نظم عمومی یا شرع نباشه در قرارداد می شه انجام اینکه طرف شما در معامله حق فسخی برای خودش قایل بشه و چک شما پاس نشه ایشون از حق فسخ استفاده کنه شما هم اپارتمان رو از دست می دهید و هم اینکه مبلغی که باید مسترد کند رو اگر طرح دعوای اعسار بده رو به صورت قسطی پرداخت میکنه

با سلام
با توافق طرفین امکان در شرایط مد نظر شما وجود دارد.

با سلام
عبارتی که اشاره کردید از مصادیق شرط فاسخ در عقد بوده که با تحقق موضوع (عدم وصول وجه چک در موعد) عقد قهرا و خود به خود از اعتبار ساقط خواهد شد