در حال حاضر میتوانم لایحه‌ای تقدیم دادگاهی که به سارق اول رسیدگی میکند ارائه دهم تا همزمان به هر دو سرقت رسیدگی کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۷ #15195428

با سلام،
اینجانب پرونده شکایت از ۲ دزد برای مغازه‌ام دارم، به علت اینکه دزدها جداگانه دستگیر شدند (یک سرقت را دو نفره انجام داده بودند)، دو پرونده جداگانه تشکیل شده است و متاسفانه به پرونده دزد دوم رسیدگی نشده است و پرونده در دادیاری گم شده بود، ولیکن پرونده دزد اول در جریان است. ایا در حال حاضر میتوانم به دفتر خدمات قضایی مراجعه و لایحه‌ای تقدیم دادگاهی که به دزد اول رسیدگی میکند کنم تا همزمان به هر دو دزد رسیدگی کند؟ یا بایستی جداگانه پیگیر پرونده‌ها باشم؟
لازم به ذکر است در پرونده دزد دوم ذکر شده که “مطالبه پرونده استنادی“ است

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید طی لایحه ای تقاضا کنید رسیدگی به هردو پرونده ا همزمان در یک دادگاه انجام گیرد

سلام
تقاضا کنید لف شود.

با درود
بهتر است طی لایحه ای به دادسرا این موضوع را اعلام دارید.

درود
چون محل ارتکاب جرم یکی است باید در یک دادگاه رسیدگی شود.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. امکان گم شدن پرونده در دادیاری متصور نیست. از آنجائیکه در رسیدگی فعلی، اسکن تمامی اوراق پرونده در سیستم وجود دارد، در صورت گم شدن پرونده میتوان از اوراق سیستم دادیاری پرونده جدیدی تشکیل داد..
در خصوص درخواست رسیدگی همزمان.. این درخواست شما قانونی بوده و شما می توانید طی لایحه ای به شعبه مربوطه به موضوع با اشاره به موارد وجود شکایت ناشی از یک جرم واحد و یکی بودن طرفین و اصحاب دعوا ، تقاضای ارجاع به شعبه واحد جهت رسیدگی، (صلاحیت با شعبه مقدم در ارجاع و یا رسیدگی بوده ) تقاضای تجمیع پرونده ها و رسیدگی تؤام را بخواهید..
موقق باشید..