تا کنون بعد از ۳ سال هیچ چیزی پرداخت نکرده باشد و بخواهد مجددا ازدواج کند؛ چه مشکلات قانونی ممکن است برای زندگی جدیدش ایجاد شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۲ #15194100

اگه آقایی باشد که طلاق گرفته باشد و باید ۲۵۰ سکه مهریه پرداخت کند و تا کنون بعد از ۳ سال هیچ چیزی پرداخت نکرده باشد و بخواهد مجددا ازدواج کند . از نظر شما چه مشکلاتی ممکن است برای زندگی جدیدش ایجاد شود

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه به قوت خود باقی است و در صورت عدم پرداخت امکان جلب وجود دارد

ازدواج مرد مانعی برای پرداخت مهریه زن سابق نیست وموظف به پرداخت هستند که درصورت عدم پرداخت امکان جلب ایشان می باشد

سلام
ملزم به پرداخت مهریه میباشند

سلام صرفا مکلف به پرداخت مهریه هستند و در صورت عدم پرداخت حلب و بازداشت خواهد داشت

باسلام منع قانونی جهت ازدواج مجدد نخواهد داشت اما مهریه را بایستی به همسر اول پرداخت نماید.

سلام، آقا میتوانند مجددا ازدواج کند؛ اما این امر صدمه به مهریه خانم وارد نمیکند. همسری که تقاضای مهریه کرده با وجود عدم پرداخت میتواند ایشان را جلب نماید؛ لکن ازدواج دوم به صحت خود باقی است.

مهریه همسر اول به قوت خود باقی است برای ازدواج مجدد مشکلی نیست