ایا میشه اصل پول در ربا را طلب کرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۹۴ #15149555

سلام یه مبلغی به همکارم دادم که ماهیانه بهم سود بده هرماه هم سود رو اصل میذاشتم و چیزی نگرفتم الان ادعا می کنه که ربا بوده و میگه در صورت اثبات ربا دیگه حتی اصل پولی رو که دادی رو نمیشه گرفت البته فیش واریز و نوشته ای که در اون متعهد به پرداخت شده هست
الان سوالم اینکه میتونم تقاضای اصل مالم رو بکنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید

باسلام.با توجه به توضیحات این ربا محسوب نمیشود؛شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید.

باسلام و احترام

اولا ک اگ ربا باشد پای هردو طرف درمیان هست وربا دهنده و ربا گیرنده مجازات دارند ، ولی شما بااین وجود ربا نگرفتید و اصل پول خودرا ماه به ماه گرفتید که در اینصورت درخواست مطالبه وجه کنید .

درود بر شما ،توصیه می‌شود دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

با درود
میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید

بله اصل مبلغ قابل مطالبه هست
برای استرداد وجه با ثبت دادخواست طرح دعوا شود

می توانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح نمایید.