آیا در جهت تعلیق حکم عدم رضایت شاکی تاثیری دارد ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۹۳۸ #15130571

با سلام ، من شاکی پرونده توهین و تهدید در فضای مجازی میباشم که یکبار به متهمین رضایت دادم و بار دوم که شکایت کردم به مجازات ۷۴ ضربه شلاق بابت توهین و ۲ سال حبس بابت تهدید محکوم شدند که منحصرا مجازات اشد قابل اجرا خواهد بود ، بعد از واخواهی قاضی شعبه عوض شده بود و پرونده مجددا بررسی شد و رای قبلی توسط قاضی جدید تایید شده و متهمین اعتراض زدند و پرونده به تجدید نظر رفته ، حال فهمیدم که وکیل آنها بواسطه نداشتن سابقه کیفری و تاکید به متهمین در جهت انکار و نپذیرفتن جرم به آنها گفته که مجازاتشان تعلیق می شود و متهمین نیز علاوه بر اینکه ابراز ندامت نمی کنند ، شروع به تحقیر و تمسخر بنده می کنند و میگویند اگر مردی منو بنداز زندان من زندان نمیرم . حال میخواستم بپرسم چطور ممکنه بعد از سه سال دنبال پرونده رفتن چگونه ممکنه حکم به همین راحتی تعلیق شه و تمام ، تکلیف من اونوقت چیه ؟ چون اصلا نمیخوام رضایت بدم و لطمه خانوادگی بدی از آنها خوردم ، اگه اینطور باشه که اصلا پیگیری قانونی معنایی نداره فقط شاکی میره دنبال نخود سیاه ، خواهشمندم راهنمایی کنید چکار کنم که اینطور نشه ، ممنون و تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سایر شرایط باشد امکان تخفیف و تعلیق وجود دارد

سلام
تعلیق اجرای مجازات مستلزم وجود شرایط تخفیف می باشد مانند ابراز ندامت و پشیمانی متهم, جلب رضایت شاکی ، جبران خسارات وارده ناشی از جرم و چنانچه این شرایط در پرونده وجود نداشته باشد به نظر امکان تعلیق مجازات وجود نخواهد داشت و هر چند متهمین امکان تقاضای انرا دارند ولی پذیرش این تقاضا بعید می باشد و البته می‌توانید با قاضی مربوطه نیز صحبت کنید

با سلام جرم توهین و تهدید از جرایم قابل گذشت است و اگر رضایت دهید تبرئه خواهند شد اما هیچ تضمینی نیست که به واسطه عدم سوسابقه مجازات تعلیق شود و هیچ وکیلی چنین تضمینی نمی دهد چراکه صادر کننده رای دادگاه است
اما این را هم در نظر بگیرید که طبق دستورالعمل رئیس قوه سعی قضات براین است که تا جایی که امکان دارد از فرستادن افراد به زندان خودداری شود و از ظرفیتهای قانون از جمله تعلیق استفاده شود با این حال قاضی مستقل است و ممکن است حبس را تعلیق نکند.