با فاکتوری که موقع خرید به فامیلی شوهرم نوشته شده اسمش قید نشده, امکان محکومیت هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۱ #15128000

با سلام من ۲ ماهه عقد کردم و برای مهریه ام ۶۰۰سکه و ۳۰مثقال طلا هست یک ماه بعد از عقد شوهرم ۳۰ مثقال طلا رو خرید و الان پدر شوهرم استرداد مال منقول شکایت کرده.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنان چه برای مهریه باشد امکان استردادنمی باشد.

سلام
اگر از بابت مهریه باشد باشد قابل استرداد نخواهد بود .

سلام
پدرشوهرتان ذینفع درطرح دعوی نیست.شمافقط بایدثابت کنیدنام شوهرتان درفاکتوردرج شده است.

سلام و ارادت
اگر شوهرتان این طلاها را خریده است پدرشوهرتان نمیتواند درخواست استرداد آن را بنماید ، ولیکن در هر صورت شما میتوانید در مقام دفاع عنوان کنید ۳۰ مثقال طلای که جزو مهریه تان است را از شوهرتان دریافت نمودید .

سلام.خرید و پرداخت مثقال طلا ارتباطی به پدر شوهر ندارد و مالکیت ان با شوهر است مگر توافقات و مستنداتی فیمابین شوهر و پدر شوهر باشد که قابل بررسی است.

استرداد در صورتی است که مالکیت طلاجات برای پدر شوهر باشد در غیر این صورت استرداد ممکن نخواهد بود

اگر بایت مهریه بوده باشد قابل استرداد نمی باشد