آیا برای فروش به اوقاف باید هزینه ای پرداخت شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #15127388

سلام
برای فروش یک مغازه اوقافی در منطقه ۳ چه اقداماتی باید انجام داد و آیا برای فروش به اوقاف باید هزینه ای پرداخت شود تا اجازه فروش صادر شود و اینکه تبدیل سند اوقاف به سند شش دانگ امکان پذیر است یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا اراضی موقوفه از طریق تنظیم اجاره نامه دادو ستد میش ود و در واقع اجاره نامه انعقادی در حکم سند می باشد و قابل استناد است

سلام
با توجه به اینکه ایشان به شما تعهد داده اند و اقدامی جهت انتقال وام هنوز صورت نگرفته است ،در حال حاضر پرداخت اقساط وام بر عهده شما خواهد بود اما پس از آن می توانید ابتدا اظهار نامه ای مبنی بر الزام به ایفای تعهدات قراردادی برای ایشان ارسال نمایید در صورتی که نتیجه حاصل نشد می توانید دادخواستی با همین مضمون علیه ایشان ارائه نمایید
جهت اظهار نظر دقیق تر، باید مفاد تعهدنامه منعقده مطالعه شود