جهت پیشگیری از عواقب احتمالی در آینده، نسبت به اقرار به مشارکت در تخلف اقدام نمودم، متهم شده ام، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۸۳ #15124423

سلام
من بعنوان کارمند یکی از شعب بانک____ که ضمن اطلاع از تکرار برخی تخلفات و مشارکت حسب وظیفه در بخشهایی از آن ( بدون انتفاع )، جهت پیشگیری از عواقب احتمالی در آینده، نسبت به گزارش مراتب و اقرار به مشارکت در تخلف اقدام نمودم.
اما در حالیکه بر مبنای اعتماد به یک سری اطلاعات نادرست و فریبنده (جهت اخذ اقرار به آنچه کاملا بی اطلاع بودم)، وعده حداکثر چند ماه تعلیق و توبیخ ( علاوه بر تشویق جداگانه ) را داده بودند، در کمال ناباوری با اتهاماتی چون اختلاس، خیانت و ... به حبس و جزا و انفصال دائم محکوم شدم.
این در حالیست که شواهد، قرائن و مستندات متعددی، بر خلاف آنچه من ندانسته گردن گرفته بودم وجود داشت ولی نادیده گرفته شد!!
چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی اختلاس
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایش شما در صورتیکه شما اقدام به اقرار و گزارش واقع را نموده باشید در اینصورت در مجازات شما تخفیف داده میشود

اقرا ر شما موجب سقوط مجازات است باید ادله را بررسی شود

اطلاع و اقرا ر شما موجب سقوط مجازات است باید ادله را بررسی کرد اگر مدا رک مستنددارید طی ارزیابی حقوقی تخصصی پیوست کنید

سلام اگر اقرار نامه ای را بصورت کتبی امضاء کرده اید باید پاسخگو باشید در غیر اینصورت بصورت شفاهی نمی توانند شما را محکوم کنند. اختلاس، خیانت و... جرائمی هستند باید با دلیل و مدرک اثبات شوند اگر مدرکی دال بر اثبات ارتکاب جرم شما دارند می توانند شما را مجازات کنند. در غیر اینصورت هیچ مشکلی متوجه شما نخواهد بود. بهتره با یک وکیل مشورت نموده و در صورت توافق وکالت پرونده شما را بر عهده بگیرند/.