ثبت شرکت جهت دریافت اقامت ایران امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #15120584

آیا می شود با ثبت شرکت و بکارگیری نیروی ایرانی اقامت ایران را دریافت کرد؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید شرکت کاریابی ثبت نمایید

با سلام
با استناد به ثبت شرکت با سهام و مالکیت ۱۰۰% بلی میتوانید از اداره اتباع خارجه تقاضای اقامت نمایید

سلام.اتباع خارجه از هر کشوری که باشند می توانند با مالکیت ۱۰۰% در تمام نقاط ایران ( مناطق آزاد تجاری و غیر آزاد ) شرکت یا شعبه ثبت نمایند و نیازی به شریک ایرانی نمی باشد و از حقوق شهروندی و اقامت کشور جمهوری اسلامی ایران استفاده نمایند . و همچنین سهامداران شرکت خارجی در ایران می توانند افراد حقیقی یا حقوقی باشند .
اتباع خارجه می توانند به اسم شرکت خود در تمام نقاط ایران املاک مسکونی ، تجاری ، صنعتی و حتی انواع زمین با مالکیت ۱۰۰% خریداری نماید. و همانند یک شهروند ایرانی به کسب و کار بپردازد.