در صورتی که مبلغ سفته توسط شخصی دیگری نوشته شود منع قانونی ندارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۶ #15117071

اگر سفته دارای امضا و آدرس باشد ولی مبلغ در آن درج نگردیده باشد آیا میتوان تا معادل سقف اعتبار سفته دادخواست انجام شود و یا می بایست حتما مبلغ در آن درج گردد؟اگر مبلغ توسط شخص دیگری جهت ارائه دادخواست درج گردد خلاف قانون است ؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسلام
اگر مبلغ سفته بعدا درآن نوشته شود ازمنظر قانونی ایرادی ندارد هرچند میتواند مبلغی بیشتر از اعتبار سفته درآن نوشته و شما را به دردسر بیندازد
لذا توصیه میکنم من بعد مبلغ سفته وتاریخ پرداخت راقبل از امضا بصورت عدد وحروف قید نمایید

بله می توان تا سقف سفته مطالبه ی وجه داد وایرادی هم ندارد توسط فرد دیگری پر شود

برای مطالبه وجه سفته باید سفته را تا معادل سقف اعتبار آن مبلغ زده (تاریخ نیز قید شده باشد) و سپس نسبت به مطالبه وجه آن اقدام نمایید درج مبلغ توسط شخص دیگر نیز خلاف قانون نیست.