مغازه اجاره داده شده و باید تخلیه بشه مبلغ رو بنده باید پرداخت کنم یا مالک؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۷ #15116835

سلام ، مالک مغازه درخواست تجدید بنا داده بنده به عنوان سرقفلی دار موافقم اما مغازه اجاره داده شده و باید تخلیه بشه مبلغ رو بنده باید پرداخت کنم یا مالک ؟ در مدت بازسازی درآمدم از مغازه به کل قطع میشه تکلیف چیه ؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هزینه با موجر است

علی القاعده موجر میتواند تخلیه انرا در قبال پرداخت حق سرقفلی بخواهد ولی ظاهرا با شما توافق نموده که مغازه نوساز تحویل شما دهد پرداخت ودیعه مستاجر به عهده شما بوده و موجر تکلیفی به جبران زیان ناشی از بیکاری شما ندارد

اگر موافقت نموده باشید یعنی در خصوص این مواردی که عنوان کردید اعتراضی نداشته اید و این اقدام علیه خود است و نمیتوانید این ضررها را از مالک مطالبه نمایید ، مگر اینکه قبل از اعلام رضایت این موارد را مطالبه کنید سپس به شرط پرداخت این مبالغ رضایت بدهید .

پرداخت هزینه ها با موجر است و شما وظیفه ای در قبال پرداخت ندارید مگر اینکه خودتان توافق کنید .چون از ابتدا با بازسازی ان موافقت نموده ایدضرر چند روز بیکاری بر عهده ی خودتان است .