چک امانی در دست کسی داشتم و از او شکایت خیانت در امانت کردم اگر محکوم شود چک هایم به من بر می گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۵ #15107973

سلام
بنده دو فقره چک به یک نفر داده بودم
در قبال این کار یه قراردادی فیمابین ما امضا شد که نباید چک هارو خرج کنه و باید بهم مسترد میکرده.
ولی خب ایشون چک هارو برده بازار و خرج کرده وبه شخص ثالث واگذار کرده اون طرفم چک هام رو برگشت زده و به مرحله اجرا گذاشته ومن رو توی دادگاه بدوی محکوم به پرداخت وجه چک کردند.
در همین راستا منم به عنوان خیانت در امانت ازش شکایت کردم و توی دادسرا محکوم شد و فرستادن پرونده رو دادگاه.
حالا خواستم بدونم اگه توی دادگاه کیفری ایشون محکوم بشن چک های بنده به خودم بازمیگرده ؟و دادگاه ایا کسی که چک رو بهش امانت دادم، ملزم میکنه که چک هارو پرداخت کنه؟ومن توی دادگاه که من رو محکوم به پرداخت کردن تبرئه میشم؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر چند عمل فرد خیانت در امانت بوده ولی افرادی که چک را برگشت زده اند ، دارنده با حسن نیت بوده و ایرادات در برابر آنها مسموع نخواهد بود شما بایستی علیه کسی که با خیانت در امانت چک ها را منتقل به غیر نموده علاوه بر شکایت کیفری که انجام داده اید ، دادخواست مطالبه ضرر و زیان پرداختی به اشخاص ثالث را مطرح نماید.