آیا با پرینت حساب و فیش‌های واریزی می‌توان پول را پس گرفت؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۹۰ #15101667

با سلام
من و چند نفر از دوستام نزدیک به ۲ ساله که هرچند وقت یکبار مبلغی‌رو برای یکی از دوستای دیگه‌مون میفرستادیم که قرار بود باهاش خرید و فروش زعفران و... انجام بده. اونم هر چند وقت ی مبلغی رو به عنوان سود معامله میفرستاد به کارتامون.
الان که خواستیم اصل پولمونو بگیریم طرف بهونه میاره و انگار نمیخواد اصلا پولمونو بده. اختلاف مبلغی که ما براش فرستادیم به مبالغی که اون فرستاده خیلی زیاده. مثلا ما نزدیک به ۵۰۰ میلیون توی این ۲ سال فرستادیم اون فقط ۱۰۰ تومن داده.
چک و سفته و قراردای هم بینمون نیست چون مثلا دوست صمیمیمون بود. ولی تمامی پرینتای حساب و فیشای واریزی هست. خواستم ببینم از این طریق میشه شکایت کرد و‌ پول و ضررشو پس گرفت؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکانپذیر خواهد بود..

بله ،اولا همیشه با هر فردی اعم از دوست و آشنا و غریبه برای امور مالی و حساب و کتابش حتما قرارداد ببندید در ثانی به استناد فیشهای واریزی و اظهار نامه ای که در این راستا برایش ارسال میکنید می توانید مطالبه وجه نمایید و در صورت محکومیت ایشان خسارت تاخیر تادیه را هم مطالبه کنید با احتساب کلیه خسارات دادرسی.

با سلام بعله امکان پذیر است

با سلام
با استناد به پرینت حساب و فیشهای واریزی میشود اقدام کرد.

بله میتوانید ب استناد همین دلایل از جمله فیش واریزی تقاضای استرداد وجه را مطرح کرده و در صورت محکومیت خسارت تاخیر تادیه نیز از تاریخ مطالبه رسمی قابل محاسبه هست

با سلام به استناد پرینیت حساب و فیش های واریزی میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

بله مطالبه وجه بدهید