آیا من مجازاتی خواهم داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۶ #15098323

سلام ، بنده یکی از پرسنل پایور نیروی انتظامی هستم که چندی پیش یکی از سربازان محل خدمت من اقدام به برداشتن پنهانی سلاح بنده نموده و اقدام به خودکشی عمدی کرده و فوت کرده است ، آیا چه مجازاتی برای من در نظر گرفته میشود ' لطفا کمکم کنین

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چون سهل انگاری نموده اید مرتکب تخلف می باشید.

سلام به لحاظ سهل انگاری مرتکب تخلف شده اید

با درود. هرچند تخلف اداری سهل انگاری و تقصیر مرتکب شده، باید موضوع توسط قاضی پرونده دقیق بررسی شود که سرباز از کجا و چگونه اسلحه شمارو بدست آورده است

بادر ود
صرفا تخلف ادار ی وسهل انگاری است