آیا میتوانم نفقه فرزندم را از پدرشوهرم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۸۷ #15087561

با سلام و وقت بخیر
درخواست نفقه دادم، شوهرم محکوم هم شد ولی فراری و مجهول المکانه ولی پدر شوهرم خونشو پیدا کردم.‌
میتونم نفقه بچه دوساله رو از پدر شوهرم بگیرم؟
اگه آره لطف کنید بگید چه درخواستی بدم یا چی بگم دادگاه قبول کنه؟
من هنوز طلاق هم نگرفتم.

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست مطالبه نفقه از پدربزرگ بدلیل عدم دسترسی به پدر را نمایید و یا از طریق اجرای احکام درخواست نمایید نفقه ای که پدر محکوم به پرداخت است را پدربزرگ بپردازد

با سلام
در صورت فوت پدر کودک می توانی از پدر بزرگ پدری بخواهی

بله می توانید دادخواست مطالبه نفقه فرزند بدهید و در جلسه دادگاه توضیح دهید که پدر طفل فراری و مجهوالمکان است ولی پدر بزرگ در قید حیات می باشد

با سلام

نفقه اولاد پس از فوت پدر بر عهده جد پدری است و تا زمانی که پدر زنده است ولو اینکه متواری باشد جد پدری مسئولیتی نداردوماده ۱۱۹۹ قانون مدنی که مقرر داشته نفقه اولاد بر عهده پدر و پس از فوت پدر یا عدم قدرت او به انفاق به عهده اجداد پدری است که در وضعیت فعلی عدم قدرت پدر به انفاق اثبات نشده است

نفقه اولاد بر عهده پدر است. پس از فوت پدر یا عدم قدرت او به انفاق به عهده اجداد پدری است
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه فرزند راطرح کنید

با سلام دوست عزیز بله میتوانید از ایشان مطالبه نمایید.

سلام بله امکان مطالبه نفقه وجود دارد