آیا میتوان علاوه برخسارت دیرکرد تحویل آپارتمان خسارت دیرکرد تحویل سندراهم گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۸ #15063909

سلام من یک آپارتمان را پیش خرید کردم و فروشنده ۶ ماه دیر کرد تحویل آپارتمان را که در قول نامه ذکر شده بود پرداخت کرده روزی ۵۰ هزار تومان. فروشنده در تحویل سند هم دیر کرد دارد و در قولنامه تاریخ تحویل یک ماه دیگر هست.
ولی نمیتونه تحویل بده من در قول نامه دفترخانه ای که فروشنده باید بیاد سند را بزنه را ذکر نکردم میخواستم ببینم چطور میتونم گواهی عدم حضور بگیرم و این که علاوه بر خسارت تحویل آپارتمان خسارت تحویل سند را هم میشه گرفت؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما درتاریخ مقررمیتوانید برای سند زدن باایشان هماهنگ شویداگردردفتراسناد حضور پیدانکردندمیتوانید عدم حضور ایشان را بگیریددررابطه با دیرکرد تحویل سند نیز باتوجه به قراردادی که بین شما وجوددارد میتوان اقدام کرد.