چطور ثابت کنم ایشون از من سو استفاده کرده و کل مبلغ رو خودشون برداشت کردند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۳ #15049422

با سلام همسر بنده مهر سال قبل من و دخترمو با کتک کاری از منزل اخراج کرد و در نراجعه ی بعدی بنده متوجه شدم قفل درب منزل تعویض شده و مامور اوردم و ایشون هم تایید کردن و دادخواست ترک انفاق همراه مهریه انجام دادم که ماشینشو از اجراییات بابت مهریه توقیف کردم که ایشون اومدن و با گریه و زاری ابراز پشیمونی کردند و مبلغ یک ملیون به حساب بنده ریختن ولی به محض رفع توقیف یک ملیونو از حساب من برداشت کردند و من ۳ ماهه در منزل خودم همراه دخترم بدون کوچکترین خرجی و خرید برای منزل و با یه کار اینترنتی هزینه هارو تامین میکنم حتی ایشون گاز و برق رو قطع کردند که من برگردم خانه پدرم ولی بخاطر مدرسه دخترم مجبور شدم بمونم حالا سوالم اینه که با توجه به دادخواست ترک انفاق که اردیبهشت وقت رسیدگی در دادسرا را دارم اون یک ملیون که واریز کردند باعث تبرئه ی ایشون میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پاسخ قبلی اینجاب متعلق به سوال دیگری بود.
پاسخ صحیح:
با سلام خدمت شما عرض کنم که خیر این بستگی به تمام جهاد پرونده شما داره اگر شما بتوانید خود دفاع کنید و در دادگاه اعلام کنید که ایشان صرفا بابت اینکه ماشین خود را رفع توقیف کنند این اقدامات را انجام دادند می توانید بابت ترک انفاق امیدوار باشید که دادگاه محترم رای را به نفع شما صادر کنیم

باسلام.درخصوص واریز مبلغ یک میلیون تومان که مجددا ازحساب شما برداشت شده توجهی نمیشودبا تقدیم مدارک ومستندات بایستی بتونیداثبات کنید که علی رغم تمکین از زوج نفقه به شما پرداخت نمیشه

درود بر شما ،مستحضر باشید شما بایستی ادعای خویش مبنی برداشت پول از حساب خود توسط ایشان را اثبات نمایید، در خصوص ترک انفاق نیز مادامی که در منزل ایشان باشید، منتفی خواهد بود.

سلام علیکم
با توجه به اینکه شما در محلی که ایشان تهیه نمودند سکونت دارید احتمالا منع تعقیب بر ای ترک انفاق (شکایت کیفری) صادر می گردد و مییتوانید از طریق دادخواست حقوقی نفق حال و گذشته رو تحت شرایطی مطالبه نمایید و در صورت اثبات عسر و حرج درخواست طلاق دهید.

با توجه به اینکه در حال حاضر شما در منزل مشترکی که زوج تهیه نموده زندگی میکنید زیر یک سقف بودن خود اماره ای است مبنی بر پرداخت نفقه بنابراین شما می‌توانید از طریق دادگاه خانواده نفقه گذشته و حال خود را مطالبه کنید که دادگاه با بررسی شرایط و اوضاع و احوال تصمیم گیری خواهد نمود.

سلام شما درحال حاضر در منزل ایشون دارید زندگی میکنید ‌گذشته رو نمیتونید پیگیری کنید باید با ادله اثبات درمورد برداشت اون یک میلیون ادعا تون ثابت کنید ک چطوری واریز کرده و تونسته برداشت کنه

سلام و وقت بخیر.
چون شکایت ترک انفاق صرفا برای نفقه زمان حال هست و الان شما دارید در خانه با شوهرتون زندگی میکنید،غالبا به احتمال خیلی زیاد، شکایت با منع تعقیب مواجه میشه چون همون تهیه محل زندگی هم جز نفقه هست.صرفا امکان مطالبه نفقه از طریق حقوقی برای ایام گذشته و حال را بنظر دارید که اون هم باید اثبات کنید چطوری پول واریزی را خود واریز کننده از حساب شما برداشته.ادله اثباتی نیاز دارید.
موفق باشید