آیا امکان فسخ قرارداد وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۵ #15017270

با سلام
اینجانب یک خودرو فروختم که در دفتر ایناد رسمی به خریدار وکالت دادم که خریدار بقیه کارهاش رو خودش انجام بده حالا بعد از گذشت کم تر از ۲۴ ساعت خریدار پشیمون شده و میخواد سند رو فسخ کنه
دوم هزینه برای فسخ قرارداد چقدره؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه معامله ای که انجام شده صحیح باشد و شرایط فسخ مانند معیوب بودن اتومبیل یا مغبون شدن یکی از طرفین فراهم نباشد قانونا موجبی برای فسخ نیست ولی اگر خریدار واقعا ناراضی است بهتر است با یکدیگر توافق کنید و برای این کار هزینه ای نیست و توافقی است ولی چنانچه شما از انجام این معامله متضرر شده اید مثلا هزینه وکالت داده اید می توانید آن را به عهده خود خریدار بگذارید
ضمنا توجه داشته باشید چنانچه وکالت بلاعزل باشد حتما ایشان را باید در دفتر خانه ببرید تا مراتب عزل از وکالت را تایید کنند

با سلام
وکالت فروش فسخ نمیگردد مگر در آن شرایط فسخ تحقق یابد

در صورتی که در قرارداد فروش شما حق فسخ به طرفین معامله داده شود میتوانند معامله را فسخ نمایند.

درودبرشما
قرادادفروش را نمی شودبراحتی فسخ نمودمگراینکه در ان حق فسخی درج شده باشدبهتراست سوال راکاملتربیان کنید.