ایا من میتونم از اداره اوقاف بابت تاخیر که در تحویل مهریه ام بوجود اورده شکایت کنم و خسارتی میتونم بگیرم که اقدام بکنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۵۱ #15015523

سلام
بنده ملکی رو مدت یکسال و نیم بجای مهریه ام بازداشت کردم اما اداره اوقاف ادعای وقف بودن اونجا میکرد و نامه به شهرداری و دفترخانه داده بود که اجازه انتقال سند نداشته باشم بعد یکسال ونیم شکایت اوقاف به دیوان عالی کشور رفت و محکوم شد و حکم به نفع من هستممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خسارت قابل مطالبه نمی باشد.

سلام خیر امکان مطالبه خسارت نیست تنها می‌توانید از اداره اوقاف مطالبه خسارات ناشی از دادرسی را به نماید

با درود
مستند به قانون مسئولیت مدنی در صورتی که بتوانید اثبات کنید از این اقدام خسارتی متوجه شما شده ، این خسارت قابل مطالبه است

بااحترام
اگر از اوقاف نتوانستید مطالبه نمایید از قاضی پرونده شکایت نمایید چونکه باید خسارت احتمالی از اوثاف دریاقت می نمود

خسارت قابل مطالبه نیست.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بعید است بتوانید .

درود برشما
اگر اداره اوقاف بابت توقف عملیات اجرایی هزینه خسارت احتمالی پرداخت کردند می توانید از آن محل خسارات خود را وصول کنید