همسرم مانع ملاقات من و فرزندم می شود و گزارش کلانتری دارم این موارد در حضانت تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۶ #14998133

سلام خسته نباشید. از دادگاه دستور موقت ملاقات با فرزند گرفتم. بار اول بچه را بهم تحویل ندادند بار دوم توهین کردند و بار سوم هم به مادرم و عمه ام و مادربزرگهام ناسزا گفتن هر سه بار گزارش کلانتری دارم آیا روی حضانت تاثیری دارد یا نه؟ بچه ام چهارماهه اش است ممنونم از راهنماییتون. اگر بچه را بدزدم جرم است؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حضانت تاثیری ندارد
نباید اقدام به دزدی کنید

سلام
در حضانت تاثیری ندارد اما بابت اقدامات مزبور می توانید شکایت کنید

با سلام دوست عزیز در حضانت تاثیر ندارد اما این شخص موظف است که اجازه ملاقات به شما بدهد همچنین برای فحاشی همسرتان میتوانید ار ایشان شکایت کنید . مجازات دارد،تا ۷ سالگی حضانت فرزند با مادر میباشد مگر اینکه ادله برای عدم صلاحیت ایشان ارائه دهید.