چطور میتونم وکالتنامه بلاعزل رو که وکیل هیچ اقدامی نکرده را باطل کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۴ #14985948

ابطال یک وکالتنامه ای که مورد ومالتنامه با صدور رای دیوان مبنی بر تخریب میباشد رو چطور میشه باطل یا فسخ کرد من با هر دادخواست که ارایه بدهم به دادگاه یا رد میشود یا منع تعقیب
مورد وکالت هم احداس یک ساختمان ۳ طبقه در ۵ واحد بوده که وکیل در هزینه های ان هیچ دخالتی نداشته و مورد وکالت بعد از مونتاز اسکله فلزی بوده و با وام مسارکت جهت تکمیل ولی وکیل مورد وکالت رو همون پلاک ولی بایر فرض کرده و در وکالتنامه نیز قید شده زمین بایر و تمامی مراحل ساخت و اخد پروانه ساخت توسط وکیل انجام میشه
استعلام های موجود گواه بر رد این مورد را داره ولی برای دادگاه وقتی درخواست فسخ دادم به ماده ق م ۶۸۳ مورد قبول نشد و اولویت برای قاضی مورد وکالتنامه بوده من با توجه به حکم تخریب دوباره تقاضای ابطال ومالتنامه دادم ولی اینبار قاضی گفته دلیل موجهه ای نیست و نمیتونه ابطال صادر کنه
واقعا من با توجه به هزینه ای ک انحام دادم و تاریخ عقد وکالتنامه و اینکه تکمیل کار با هزینه و مشارکت بانک مسکن انجام شده چرا نمیتونم ابطال بزنم و جلوی صدمات احتمالی مادی جبران ناپزیر رو بگیرم
این وکالتنامه های بلاعزل رو چرا در دفتر خانه ها انجام میدهند که سردفتر سواستفاده کند از نا اگاهی اشخاص

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست مگر در موارد خاص

باسلام
ب انجام مورد وکالت توسط خودتان، وکالت خودبه خود منحل میشود

با سلام
وکالت بلاعزل قابلیت ابطال را ندارد
شما میتوانید خود مورد وکالت را انجام دهید
اعطاء وکالت منافاتی با انجام مورد وکالت توسط موکل(شما) ندارد.
لطفا قبل از انجام هر امر حقوقی اقدام به اخذ مشاوره از متخصصین حقوقی نمایید چرا که جهل به قانون رافع مسئولیت نمی باشد.

وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست

با سلام
وکالت بلاعزل با توجه به ماده ۶۷۹ قانون مدنی تدوین گردیده است و در این حالت تنها حجر یا فوت می تواند این وکالتنامه را منحل نماید.تنها راه حل ممکن برای شما انجام کار توسط خودتان می باشد زیرا منعی در انجام مورد وکالت توسط موکل وجود ندارد و شما می تواند باشخصه مورد وکالت را انجام دهید در این صورت وکالت به خودی خود منحل می شود.

با سلام
اگر وکالت بلا عزل باشد امکان فسخ فقط با جنون و فوت امکان پذیر خواهد بود
ولی اگر وکاتنامه ساده باشد امکان فسخ وجود دارد و یا با انتقال مالکیت رفع خواهد شد
شما در زمان تظیم وکالتنامه باید کلیه بندها را مطالعه کنید وکالت نامه عقئی جایز می باشد و طرفین با توافق انجام می دهند قید وکالت بلاعزل نیز با امضا شما صورت گرفته است