ما را به دلیل نداشتن مجوز بارها احضار کرده اند و هربار نیز قرار منع تعقیب صادر شده است، چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #14978525

باسلام
ما یک وبسایت داریم که این نوع سایت ها به دستور دادستان کل کشور باید از یک نهاد دولتی مجوز دریافت کنند
ولی آن نهاد از هرگونه ارائه مجوز و راهکار امتناع می ورزد.
و ما را به دلیل نداشتن مجوز بارها احظار کرده اند! و هربار نیز قرار منع تعقیب صادر شده است و قید شده برای فعالیت ما منع قانونی وجود ندارد توجه داشته باشید منع تعقیب توسط دادیاری شهر ما صادر شده است
سوال این است که برای حل این مشکل چه باید کرد، آیا شکایت از آن نهاد را توصیه میکنید ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از اداره مربوطه با توجه به مشکلی که برایتان بوجود آورده وبا توجه به اقدامی که باید آن اداره دولتی انجام دهد و نمی دهد حسب مورد می توانید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید یا از طریق دادگاه حقوقی دعوی مطرح نمایید

سلام
برای یک موضوع فقط یک بار می توان شکایت کرد و اگر منع تعقیب صادر. شد شکایت مجدد در مورد همان موضوع تکراری قابل قبول نیست و شما باید اعتراض کنید.