با شکایت میتواند حق خود را اخذ کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۷۳۲ #14965956

فردی در قید حیاط تمام اموال خود را به ۳ تا از بچه هاش داده و به یک نفر چیزی نداده ان یک نفر با شکایت میتواند حق خود را بگیرد؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ایشان اموال را در قید حیات در کمال سلامت عقلی و با قصد به فرزندان خود انتقال رسمی داده باشند
متاسفانه نمیتوان کاری کرد
اما اگر وصیت کرده باشد که پس از مرگ تمام اموال به سه فرزند برسد .مابقی ورثه می‌توانند دو سوم وصیت را تنفیذ نکنند.

کسانی که چیزی نگرفته‌اند نمی‌توانند ادعای حق کنند

اصولا انتقال اموال در زمان حیات مالک با رعایت شرایط اساسی صحت معاملات معتبر بوده و امکان خدشه به آن ها وجود ندارد.
یکی از راه حل های رایج در این گونه موارد بررسی اهلیت انتقال دهنده در زمان انتقال است بدین معنا که اثبات عدم اهلیت منجر به تمام معاملات در آن زمان و بعد از آن خواهد شد.

سلام روزتون بخیر
خیر هر کس در زمان حیات خود میتواند اموال خویش را به هر فردی منتقل کند و این انتقال کاملا صحیح میباشد

تصمیم گیری پیرامون اموال یکی از حقوق مالک است و پس از فوت قابل اعتراض نیست .

"با سلام"
خیر
هرکسی اختیار دارد در خصوص اموالش تصمیم بگیرد

با مدرک یا بدون مدرک و بصورت لفظی؟ حتما با اطلاعات کامل از قبیل اینکه اموال مزبور منقولند یا غیر منقول‌ و سند رسمی بنام فرزندان صادر شده یا نه در وصیت اشاره ای شده یا خیر و اطلاعاتی ازین قبیل ازیک وکیل مجرب مشاوره بگیرید