زندگی مستقل را چطور از دادگاه تقاضا کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۳ #14957593

سلام من با همسر و پسر در طبقه بالای خانه پدرشوهر زندگی میکنیم راهرو مشترک داره و شوهرمم برا پدرش کار میکنه کلا در اختیار اوناس و در زندگیم دخالت میکنن این قضیه باعث رنجش خاطرم شده و به منزل پدریم آمدم چون طی جر و بحث که من زندگی سوا میخام قبول نمیکرد من هم تصمیم به ترکش گرفتم میخام باهاش زندگی کنم ولی در منزلی به دور از خانواده پدریش
اما او قبول نمیکنه
الان اگر بره دادگاه و از دستم به خاطر عدم تمکین شاکی شه من میتونم با این دلیل به قاضی که زندگی جدا میخوام به عنوان دلیل موجه قانعشان کنم که دیگر به آن خانه برنگردم
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید دادخواست مسکن مستقل ارائه دهید

درود
به عنوان زوجه میتوانید تهیه مسکن مستقل را از دادگاه تقاضا نمایید و این مورد در پرونده تمکین نیز قابل بررسی است .

از طریق دفترخدمات دادخواست تهیه مسکن مستقل طرح نمایید

طرح دعوای زوجه در این زمینه برای مسکن مستقل متصور هست چنانچه ب هردلیلی امکان زندگی در مکان فعلی نباشد دادگاه با ارزیابی کارشناس رای ب تهیه مسکن مستقل و در شان خواهد داد

می توانید دادخواست تهیه مسکنی مستقل به طرفیت ایشان طرح نمایید

با سلام
در صورت اقدام از سوی ایشان ، میتوانید ادعای تهیه مسکن مستقل از سوی زوج را تقاضا نمایید

سلام
شما طی طرح دادخواست جداگانه مبنی بر تهیه مسکن مستقل اقدام کنید که کارشناس مسکن را بازدید میکند و در صورت صلاحدید شما را ملزم یا منکر به سکونت مینمایند