آیا حق این کارو داره و می‌تونه بعد از رای دادگاه مجدد شکایت کنه یا شورا حل اختلاف رد میکنه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۸۷ #14955782

سلام بنده در دادگاهی بدلیل کلاهبرداری اینترنتی به مبلغ ۳میلیون تومان محکوم به اصل رد مال و جزای نقدی شدم که پس رای نهایی تجدید نظر مبالغ را پرداخت و پرونده مختومه شد.اما مجددا شاکی در شورای حل اختلاف بابت هزینه دادرسی و سود پولش در مدت دادرسی طرح شکایت کرده
مگه نباید همون دادگاه رسیدگی کننده هزینه دادرسی رو لحاظ میکرد؟
بی نهایت تشکر بابت راهنماییتون

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم وجود دارد.

سلام، ضرر و زیان ناشی از جرم قابل مطالبه است.

امکان مطالبه ضرروزیان ناشی ازجرم وجود دارد

سلام.می توانید ضرر و زیان ناشی از جرم مطالبه نمایید.

سلام وقت بخیر
میتوانید ضرر و زیان جرم را مطالبه نمایید.

با درود ضرر و زیان ناشی از جرم قابل مطالبه است

بادرودوسلام امکان مطالبه ضرروزیان ناشی ازجرم می باشد.