داوری در موسسه مربوط به خودشان قابل قبول است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۴ #14924690

باسلام و احترام.دو برادر بنام ---------و ------------- در موسسه داوری دادخواست دادند.کاملا هماهنگ شده و با کلک.
ابتدا --------دادخواست بر علیه وراث نسبت به الزام تنظیم سند براساس صلحنامه خودش داده.سپس فضل اله دادخواست تقابل و ابطال صلحنامه -------و تنفیذ صلحنامه خودش را داده.
حال ------- عضو هیئت مدیره همان موسسه داوری است.رای نهایی به نفع --------صادر شده.
من بعنوان شخص ثالث میتوانم به این موضوع اعتراض کنم که چرا دعوی در موسسه داوری مربوط به خودتان بررسی شده؟کاملا معلومه روابط و پارتی بازی شده.

مشاوره حقوقی داوری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ذینفع نمی تواند داور باشد

می توانید از رای در دادگاه اعتراض و تقاضای ابطال بدهید.

درود
داور نمی تواند ذینفع باشد.

با احترام ذینفع نمی تواند داور باشد

باسلام رای داوری قابل باطل شدن هست ،چونکه بایستی رای داوری کاملابرمبنای بی طرفی صادرگردد

سلام نمیتوان ذینفع طرف مقابل داوری باشد

با سلام . مانعی ندارد . داوری نهادی توافق محور است