آیا با این موارد چگونه میتوانم در دادگاه از خود دفاع کنم تا از پرداخت نفقه معاف بشم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۵۶ #14917430

با سلام و درود خدمت کارشناسان محترم سایت خوب بنیاد وکلا
بنده بنده حدود یک سالی هست که با خانم خودم مشکل دارم و در این رابطه خانم بنده نسبت به درخواست مهریه شکایتی را حدود ۵ ماهی هست تنظیم نموده اند و در مراحل دادگاه میباشد الان برای نفقه خود و دختر ۹ ساله ام رفته شکایت کرده که در فرم درخواست نفقه از سال ۹۸ به امروز پرداخت نکردن نفقه مطرح شده که ترک زندگی هم در دادخواست مطرح میباشد ولی بنده زندگی مشترک را نه ترک کرده ام و نه برای تامین مخارج زندگی کوتاهی کرده ام درضمن الان ۵ ماهی میشه که در تبریز کارمند یک شرکتی شده ام و قبلا کارم آزاد بود و چون خودم اهل تبریز هستم در اینجا شغل پیدا کرده ام و با توجه به اختلاف با همسر خود به خواسته ایشان و درخواست از خانواده من که همون تبریز کار کنه و همونجا بمونه من نمیخوام ببینمش در صورتی که الان ۳ سال میشه ما به شهرستان که محل تولد همسرم میباشد رفته این و این ۳ سال بنده هم منزل اجاره کرده ام و اجاره بها را در سر وقت پرداخت کرده ام و هم خودم حضور داشته ام و کل مایحتاج منزل را کامل بدون کم و کاستی فراهم کرده ام اعم از وسایل بهداشتی، خوراکی، رفاهی ،مسکن خوب، لباس و حتی هم خانم و هم دخترم را بیمه عمر کرده بودم و گاهی هم مبلغی به کارت خانم و نقدی به دخترم میدادم که برای همه این مدارک مدراکی دال بر اثبات دارم درضمن همسر بنده بدون اجازه من تو این دو سال با اینکه در مطب منشی گری میکنه بلکه دو بار یک مغازه برای فروش پوشاک در طول این مدت دو سال اجاره کرده که من در جریان نزاشته و مشورت هم نکرده و در آخر هم ایشون از شوهر داری و مسایل زناشویی زیر صفر میباشد که در طول این یک سال به خواسته بنده برای تمکین شرعی خاص امتناع نموده که میتوانم با درخواست آزمایش اثبات کنم. آیا با این موارد چگونه میتوانم در دادگاه از خود دفاع کنم تا از پرداخت نفقه معاف بشم؟ در ضمن بنده قصد دارم منزل اجاره را در شهرستان تحویل داده و در تبریز یک خانه اجاره کنم که میدانم همسر بنده اصلا نمیاد و چون وسایل منزل اکثرا جهازیه خانم میباشد آیا بنده میتوانم اسباب کشی کرده و تا نتیجه دادگاه مهریه و نفقه مشکلی نداشته باشم ؟؟؟ در آخر هم بنده هیچ قصدی برای طلاق دادن ندارم
ممنون میشم پرسش بنده رو با توضیحات خوبتون پاسخ بدهید.با تشکر فراوان از همه عوامل و کارشناسان محترم سایت خوب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی نفقه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید مادامی که گواهی نشوز صادر نشده باشد، زوجه مستحق نفقه خواهد بود.

بادرودوسلام امکان اقدام به طلاق با استنادبه گفته های شما وجوددارد.

برای معافیت از پرداخت نفقه باید دعوی الزام ب تمکین مطرح نموده و گواهی نشوز بگیرید،موارد ذکر شده موجبی برای معافیت از پرداخت نفقه نخواهد بود و چنانچه بیش از شش ماه در حین تکلیف ب پرداخت از آن استنکاف کنید زوجه می‌تواند آنرا مستند قرار داده و تقاضای طلاق کند

با احترام تا زمانیکه الزام به تمکین نگرفته اید مکلف به پرداخت نفقه هستید

تا زمانیکه الزام به تمکین اخذ ننمایید مکلف به پرداخت نفقت می باشید

با تمام این اوصاف و بر فرض اثبات تمامی موارد مذکور، باز هم از پرداخت نفقه همسر و فرزندان معاف نخواهید بود.

درود بر شما
مدارکی که نشان میدهد شما نفقه را پرداخت کردید به دادگاه ارائه بدهید