برای مستقل شدن از خانواده به عنوان یک دختر، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۹ #14917140

سلام مجدد
من متولد بهمن ماه ۷۹ هستم
اصل مشکل من برمیگرده به پدرم که آزادی برای من قائل نیستن ، حتی برای کار جاهایه مطمئن .. در حدی که من اصلا تا حالا نشده تنها بتونم برم بیرون
من علاقه زیادی به مستقل شدن دارم مخصوصا مالی ، وضعیت مالی خونوادم خوب نیست برای همین من از این نظر خیلی توی فشارم ...
پدر من معتاد هست ، با وجود اینکه از لحاظ بدنی در شرایط خوبیه ولی سرکار نمیره و تمام خرجمون ( ۳ تا بچه هسیم، دو پسر و یک دختر ) با مادرم هستش ، بخاطر اینا من هیچ توقعی زیادی ازشون ندارم ولی نمیزازن هم خودم مستقل مالی بشم
پدرم دست بزن هم داره و من نمیتونم زیاد اصراری کنم برای این خواسته ها ، خیلی قبلا تو خونوادمون دعوا بود ... در حدی بود که ما ( دو تا برادرام و مادرم ) مجبور به فرار شدیم اون موقع من ۱۰ ساله بودم
و در اون سال پدرم شکایت کرد از مادرم به جرم آدم ربایی ( ما سه بچه ) و به کذب گقته بود پول هم دزدیده به مبلغ ۵ میلیون (تمام همسایه و فامیل و همه میدونن که پدرم تو اون زمان هیچ پولی نداشته که مادرم بخاد برداشته باشه ، فقط جونمونو گرفتیمو رفتیم تا نفس راحت بکشیم هم من و دو تا برادرام راضی به فرار بودیم،، الان که برگشتیم خود پدزم بارها که این بحث شده بود گفت که این دروغارو برات بستم خوبم کردم..)
خلاصه من میخام شکایت کنم تا بلکه فقط بتونم خودم برم سرکار،، تفریح نخواستم،، افسردگی گرفتم انقدر که زندونیم کردن یه دختر مگه چه گناهی کرده همه همسایه ها فامیل میدونن من چه دختر سنگین و هستم ..
اگه من شکایت کنم چقدر زمان میبره تا بتونم با این شرایط به نتیجه برسم؟
در ضمن متوجه این هستم که بعد شکایت پدرم حتما اگه منو بیینه یه حد مرگ کتک میزنه ،، پس من نمیتونم بعد شکایت به خونه برم یا جاهایی برم که پدرم پیدام کنه
لطفا کمکم کنین مممون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام کابرگرامی

علاوه بر شکایت از پدر خود در خصوص ضرب و جرح درصورت اثبات از طریق پزشکی قانونی میتوانید دیه دریافت نمایید. با توجه به سن شما از نظر قانون رشید هستید و جز برای ازدواج نیازی به کسب اجازه از پدر خود ندارید.

موفق باشید