آیا امکانش هست دادخواستشون رد بشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۶ #14915486

با سلام
همسرم برای فرار از پرداخت نفقه پرونده الزام به تمکینی که به صلح و سازش ختم شد در شورای حل اختلاف و یک سال بسته بود رو دوباره به جریان انداختن سوال من اینجاست آیا با حکم محکومیت ترک انفاق و حکم حقوقی نفقه که بیش از یک ساله نپرداختن و گزارش کلانتری که قفل درو تعویض کردن و استشهادیه محلی که ایشون منو با دعوا بیرون کردن و پیام هایی که میگن مایل به زندگی نیستن ممکنه من به عدم تمکین محکوم بشم؟؟ایشون اظهار نامه ای در رابطه با بازگشت نفرستادن و اصلا هم مایل به ادامه زندگی نیستن در صورتی که من در دادگاه هم میگم که میخوام به زندگیم برگردم!!!

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به تعویض قفل درب منزل و گرفتن استشهاد محلی اقدام نمائید.

سلام وقت بخیر
به تمام این موارد استناد نموده و تعویض قفل را مطرح نمایید.

بادرودوسلام درخواست تعویض قفل نمایید.

با سلام ،وقتی شوهر شما برای برگشت به منزل تمایل ندارند واقداماتی هم در این راستا انجام دادند از جمله تعویض قفل درب. می توانید به این مورد و گزارش کلانتری و استشهادیه هم استناد کنید .

سلام
بله امکانش هست
به تمامی این دلایل استناد بفرمایید

با سلام به تعویض قفل با ارائه گزارش کلانتری واستشهادیه ستناد کنید

سلام .در دفاع از خود به تعویض قفلها استناد نمایید.